<

Genieten met het héle gezin: Neem je hond mee op vakantie!

neem je hond mee op vakantie

Een vakantie met het hele gezin is natuurlijk niet compleet zonder gezelschap van jullie trouwe viervoeter. Een hond hoort helemaal bij de familie en waarom zou de hond niet mogen genieten van een heerlijke vakantie? Lekker samen rennen door de bossen of spelen in het water. Gelukkig is je hond vaak welkom in vakantiehuizen. Ook op veel vakantieparken kan jullie vriend gezellig mee en kan hij of zij een stempel drukken op een welverdiende vakantie met zijn allen. 

Waar gaat de reis naar toe? 

Er zijn een hoop prachtige plekken waar je optimaal kunt genieten met je huisdier. Een mooie wandeling in het Veluwse bos bijvoorbeeld, waar je hond lekker zijn gang kan gaan en de nieuwe geuren kan gaan opsnuiven.  Of toch wandelen in het Limburgse Heuvellandschap. Waar je ook heen gaat, in een paar uur ben je al op bestemming en kun je al gaan met die banaan!

Ook een vakantie op het strand is genieten. Rennen door de duinen, over het strand en een frisse duik nemen na een middag achter strandballen aan rennen. Kijk wel even waar jullie naar toe willen op vakantie. Niet overal mag een hond namelijk los lopen op het strand. Een strand vol hondenpoep in het hoofdseizoen is namelijk niet wenselijk. Gelukkig zijn er genoeg plekken waar jullie los kunnen gaan. Tijdens een vakantie in Zeeland komt het vakantiegevoel je al tegemoet terwijl je naar je accommodatie rijdt.

Wat gaan jullie doen op vakantie? 

Tijdens een vakantie in Nederland hoeven jullie je zeker niet te vervelen. In Nederland kan je namelijk heerlijk wandelen en fietsen langs de wandel- en fietsknooppunten. Zo komen jullie langs de mooiste plekjes en ontdekken jullie de unieke landschappen die ons land rijk is. 

Natuurlijk kunnen jullie ook alleen op pad. Met een gerust hart laten jullie de hond achter in de accommodatie terwijl jullie op pad gaan. Een dagje shoppen, cultuur snuiven in musea of toch iets actiefs. Als jullie kiezen voor een vakantie op een vakantiepark hoeven jullie zelfs het park niet af. Een uitstekende keus! Op het park zelf is namelijk vaak al genoeg te doen. Vaak is er zelfs een animatieteam voor kinderen in het hoofdseizoen, waardoor jullie nergens omkijken naar hebben en heerlijk tot rust komen met het hele gezin. 

CategoriesActiviteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *